Foie Gras cu ceapă verde și reducție de balsamic
INGREDIENTE: foie gras 140gr, oțet balsamic 60gr (oțet din vin, must din struguri concentrat, colorant: caramel E15d), roșii cherry 60gr, baghetă cu hrișcă 50gr (faina din grâu, apă, faină de secara, semințe de in, hrișcă, spartură de orz, sare iodată, drojdie, făină de malt (orz, grâu), griș (grâu), faină de porumb, gluten antioxidant: acid ascorbic, zahăr, corector de aciditate: acetați de sodiu), ceapă verde 50gr, zahăr, microplante, sare, piper negru
VALORI NUTRIȚIONALE per 100 g.: Val. energetică (kJ): 490,84; Val. energetică (kcal): 116,83; Grăsimi (g.): 2,34, din care Acizi grași săturați (g.): 0,66; Glucide(g.): 13,33, din care zaharuri (g.): 5,65; Proteine (g.): 8,85; Sare (g.): 1,06.
ALERGENI: gluten, dioxid de sulf și sulfiți, soia și produse derivate.